Героски: Kога планира СДСМ да се преименува во СДССМ?!

0
432

Кога планира СДСМ да се преименува во СДССМ – Социјалдемократски сојуз на Северна Македонија? Онака, ми текна… – прашува новинарот Бранко Героски на својот фејсбук профил…

Извор:република.мк

Коментирај