Героски: Баш ме интересира како Заев сега ќе се вади

0
1588

Новинарот Бранко Героски ја коментира новата бомба за лидерот на СДСМ, Зоран Заев во која тој зборува за парите што адвокатот Димишков ќе ги побарал. Героски прашува како сега Заев ќе се вади и оти мора да објасни во која работа влегува.

Героски го коментира написот на А1.он“ кои тврдат дека Заев не рекол „важи“ туку „мрш“

Нова бомба: Заев добивал совети и е близок со Васко Димишков и влегува во рекетот од 6 милиони евра

Коментирај