Фотографии од телото на девојката што го пронајде вработениот во Комуналец

0
766

На местото на кое е најдено безживотнто женско тело во црна вреќа е дива депонија, а телото било фрлено меѓу животински остатоци, информира Телма. Тоа што новинарската екипа го затекнала на лице место биле остатоци од животни, глави од крави, коски од животни и остатоци и непријатна и одвратна смрдеа.

Полицијата и обвинителството соопштија дека во близина на селото Горно Оризари (општина Шуто Оризари) е најдено мртво тело на жена во црна најлон кеса. Телото е најдено вчера попладне.

trup-vo-kesa_1-1024x1024-585x585

Засега не се даваат повеќе детали за истрагата. Идентитетот на жената се уште не е откриен.

Тој што ја фрлил жената ја оставил меѓу животински остатоци.

glavi-od-krava_1-1024x1024-585x585

Сликите се во продолжение и ве предупредуваме на нивната содржина.

Дивата депонија со толку остатоци од заклани животни е потенцијално жариште на заразни болести и се наоѓа во близина на скопската обиколница.

cerep_1-1024x1024-585x585

Локалните жители сметаат дека надлежните треба да го исчистат местото, но никој не презема ништо. Остатоците се фрлени главно од жителите на Шутка која се наоѓа на неколку километри од дивата депонија.

Извор:република.мк

Коментирај