ФОТО: Жаре и Тони Зен стана играорци и го промовираа новиот спот

0
430

„Припреми за Тешкото #Сезона6 #1на1
Зенот има нова ОД ЛИЧ НА песна! Кој сè уште не ја чул, клик тука
https://www.youtube.com/watch?v=ep4cYpUmRu8
#ТониЗен #СУМ“, стои во Фејсбук објавата на „Еден на Еден“

Во пролог на објавата, од „Еден на Еден“ го споделија новиот спот на Тони Зен за песната „Сум“, погледнете го:

Коментирај