Фото: И здодеа да работи како затворска чуварка, па стана еротска и стриптиз ѕвезда

0
537

Изабел Делтор била задоволна со својата работа како затворска чуварка, но чувствувала дека не е во целост среќна со таа своја служба.

Не сакала веќе да гледа насилство, да трпи канцелариски политики, а најмногу ја нервирал начинот на кој ја гледале затворениците. Поради сето тоа, одлучила дека е време да сврти нов лист во животот.

Team Gryffindor. Check out my Onlyfans for more photos. Swipe up in my story 😉

A post shared by Isabelle Deltore (@isabelledeltore) on

“Постојано ме објективизираа, па си реков зошто да не заработам нешто од тоа“, вели Изабел за News.com.au.

Casually waiting for the UPS dude …. Where my camera equipment at mate 😎

A post shared by Isabelle Deltore (@isabelledeltore) on

Почнала да се занимава со стриптиз и веднаш се вљубила во таа работа. Сфатила дека во една вечер може да заработи колку што заработуваше за две недеи на старото работно место. Повеќе не се вратила на затворската служба, а откако ја напуштила, жешката Австралијка се појавила на неколку насловни страни од списанија за возрасни, издаде свој разголен календар и иницираше веб страна со содржина за возрасни.

Два пати е прогласена за Miss Nude на светот. „Среќна сум и имам повеќе самодоверба“, тврди таа, додавајќи дека искуството од затворската служба го искористила и во своето ново занимање за полесно да се справува со напорни муштерии.

На своите настапи често гледа и некои бивши затвореници кои ги чувала во затворот, а вели дека ја забавува когаќе сфати дека тие се обидуваат да се сетат од каде им е позната.

Извор: taratur.mk

Коментирај