ФОТО: Тони Михајловски стана свекор

0
1309

Малдиот актер Александар Михајловски се вери со неговата девојка, Тони стана свекор. Семејството Михајловски вчера ѝ посака добредојде на новата снаа, прилепчанката Ангела.

– Од Прилеп метла не се земало, па не жена… Епа Александар мисли му ја – на шега му порачаа сватовите.

toni-sin-veridba

Коментирај