ФОТО: Снегот и чистиот воздух привлекуваат – националниот парк Пелистер преполн со посетители

0
233

Сончевото време, чистиот воздух и одлично подготвените скијачки патеки беа доволен мотив, изминатиот викенд националниот парк Пелистер да биде преполн со посетители.

Гости од Битола, од цела Македонија, како и од соседна Албанија имаа можност да уживаат во зимските спортови и во убавините на Пелистер.

Коментирај