ФОТО: „Северни Македонци“ во твит на првиот човек на УСАИД

0
429

Марк Грин, администратор на американската агенција за меѓународен развој УСАИД, зборува за некакви си „Северни Македонци“ во својата објава на Твитер за посетата на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово.

„Денеска го посетив Универзитетот на Југоисточна Европа (СЕЕУ) во Тетово, Северна Македонија. Можностите за повисоко образование на Северните Македонци се значајни во унапредувањето на економското зајакнување на земјата како целина“, твитна Грин.

Mark-Grin-USAID-Severni-MakedonciИзвор: Експрес.мк

Коментирај