ФОТО: Сам прави гужва за 10 луѓе – Вавринка ја има најдобрата фотографија од домашната изолација

0
181

Бројни спортисти ширум светот овие денови се соочени со досадата со оглед на тоа дека се затворени во своите домови поради коронавирусот.

Еден од нив е швајцарскиот тенисер Стан Вавринка кој на фотографија направрна во фотошоп покажа како му поминува еден ден во изолација.

Коментирај