ФОТО: Први мај помина, но доаѓа летото- за водење љубовна авантура на излет казна и до две просечни македонски плати

0
403

Иако првомајските празници завршија, сепак летото е пред нас, па оваа поука ќе им послужи на сите љубители на љубовни авантури на отворено.

Па така според член 4 од Законот за јавен ред и мир, казна од 100 до 400 евра им се пишува на лица што непристојно и дрско се однесуваат на јавно место и со тоа го нарушуваат јавниот мир…

59295247_2317791791617246_6447853909779152896_n

Извор:курир.мк

Коментирај