(Фото) Пристигна циклонот во Македонија: Центарот на Тетово „плива“ во вода

0
390

Вчеравечер циклонот Владимир што беше најавен вечерва го погоди северозападниот дел од Македонија и скопскиот регион.

Во центарот на Тетово вчеравечер наврна големо количество на дожд, а движињето на авомобилите во центарот на градот беше отежното. Водата со „собираше“ на улиците, така што во центарот на градот улиците беа поплавени.

тетово поплава

Фото: Ѕид на сообраќајниот срам

Коментирај