ФОТО: Познати секси Македонки кои секогаш се подготвени за бикини-сезоната

0
1601

Иако летото е во полн ек, и голем број познати дами, но и „обични“ смртнички побрзаа да ги објавата своите бикини-фотографии, добар ден обработени, но има и такви меѓу нив што ги објавуваат „сурови“, сепак на јавната сцена има добар број дами што се подготвени за бикини-сезоната во секое време. Тие редовно се грижат за својот физички изглед, внимаваат на исхраната и се потат во вежбалница, така што нивните тела се во секое време подготвени за погледи… Издвојуваме дел од нив:

1. Лила Филиповска („Грижете се за телото затоа што е местото на кое живеете“)

2. Викторија Лоба

3. Марјана Станојковска

4. Елена Велевска

5. Каролина Гочева

6. Сузана Гавазова


Извор: Убавина и здравје

Коментирај