ФОТО: Поштенски марки со ликовите на Гоце, Даме, Тодор, Пере и обединета Македонија издадени во 1928 година во Америка

0
4532

Борисов, гледај што беа во 1928 Гоце, Тодор, Даме, Пере и Македонија.

Овие поштенски марки се издадени во Америка 1928. Тогаш Тито беше бравар на околу 35 години и немаше авторитет да создава Македонци и Македонија.

Среќа што има архиви на Њујорк Тајмс и Вашингтон Пост од времето кога ВМРО се создаде, Илинденското востание и сите истории тогаш се запишуваа како Македонски и Македонија како посебна земја, па така да ќе треба само некоја секунда време да се ѕирне и сето ова е достапно за цел свет, слава на Бога за интернетов што го дозволи.

Најголема ортома околу вашите вратови се мапите и монетите доказ кој постоел и кога, подоцна ете дури и Библијата. На сите мапи и монети пишува Македонија од каде до каде се протегала илјадници години пред Христос. За жал Бугарија ја немаше никаде тогаш, барем во Европа

За време на Римско исто така не постоеше Бугарија, ни во средниот век ниту пак за турско. Никогаш па се до 1878 не постоела земја Бугарија на мапа некоја или на монети, освен на фалсификати направени од Хазарите кои се ваши ментори и блиска крв од Азија преку Монголија и Татаристан.

Борисов, никогаш не сме се чуствувале Бугари и повраќаме од самата помисла. Ќе се самоубиеме ама Бугари нема шанси уште милион години и 1 % да се осеќаме. Само за пари може да најдете изроди како Црпко и да ви играат на вашата фалш музика.

Како и да е, овие поштенски марки нека ти е за почеток струен удар од милион волти и изгори ти со целата фалсификат бугарска историја. ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА И ВРАЌАЈТЕ ГО ПИРИН ШТО ПОБРГУ, ТОЛКУ ПОДОБРО. АМИН !!!

Пишува: Александар Џеповски за Македонска Нација

Коментирај