ФОТО: Ова се коментаторите на „Арена“ кои од срце навиваа за Вардар, иако не се Македонци

0
602

Нови миленици на македонската публика се Сретен Рашковиќ и Стеван Стевановиќ, коментаторите на српската „Арена спорт“ која ги има правата за Лигата на шампионите.

Овие момци од срце навива за Вардар иако тоа не е нивни клуб и доаѓаат од Србија.

„Радувај се Македонијо“, „Вардар гордост македонска“, постојано повторуваа Сретен и Стеван.

На социјалните мрежи веќе има повици и тие да бидат поканети на славјето и пречекот на ракометарите.

Коментаторите на Арена здивеа: Па шта је ово, Вардар наставља да пише странице историје! (ВИДЕО)

Коментирај