ФОТО: Ова е станот на Милиќ Вукашиновиќ, објасни зошто нема фотографии од почината ќерка

0
423

Милиќ Вукашиновиќ заедно со сопруга живеат во стан на Карабурми.

Тој откри дека спомените со ќерката ги чува во срце и дека нема сила да ги држи во домот бидејќи му будат болни спомени.

Во ходникот музичарот има колекција на свои шешири,а во дневната соба поминува најголем дел од времето.

И во спалната соба не заостануваар рокерските детали, но и шеширите.

Во трепезаријата има едно место кое е посветено на икони.

Коментирај