ФОТО: Ова е ХИТ маската на Априлијадата во Скопје

0
535

На креативноста за 1 Април и нема крај. Оваа година на Априлијадата во Скопје имаше една маска која целосно се издвои од останатите и дефинитивно е хит на социјалните мрежи.

Маската, инспирирана од неодамнешната случка со пајакот и полицајката, според многумина е победничка.

Коментирај