ФОТО: Новото лого на РК Вардар

0
267

Европскиот старо- нов шампион Вардар, како пред две години така и сега ќе го менува клупското лого.

Црвено-црните во 2017-та година кога стигнаа до првата титула Европски првак, го сменија клупското лого и ставија ѕвездичка која ја симболизира токму таа титула.

Сега Вардарци повторно направија огромен успех, а тоа значи ново менување на логото. Шампионите ќе додадат уште една ѕвездичка, која ќе потсетува на титулата во 2019 година.

Коментирај