ФОТО: Мишел Обама за последен пат ја декорираше Белата Куќа за новогодишните празници

0
607

Последни новогодишни празници како прва дама на САД, Мишел Обама за таа цел го најмила дизајнерот Брајан Рафанели за помош во декорацијата.

Она што е интересно е дека декорациите имаат посебна намена и се дел од кампањата „Let’s Move!“ како дел од иницијативата која овозможува слободно образование за сите девојчиња.

bela-kukja6

Во целиот дизајн се инкорпорирани орнаменти во 12 различни јазици.

bela-kukja5

bela-kukja4

bela-kukja3

bela-kukja2

bela-kukja1

Коментирај