(Фото) До кога веќе! Нов скандал ја дрма Хрватска – Погледнете зошто!

0
226

На фудбалско игралиште во Хладница во близина на Дубровник, на средината на теренот осамна кукаст крст направен од клупи!

Овој скандал беше забележан од граѓаните кои веднаш го фотографираа сето ова, а сликите се ширеа со брзо темпо на социјалните мрежи.

krst

Локалните полициски власти веднаш објавија:

– Во тек е криминална истрага за утврдување на идентитетот на луѓето кои го направиле тоа – порачаа од полицијата.

“Дубровник вести” објави дека во близина на теренот има камери кои треба да и помогнат на полицијата во откривањето на сторителите.

 

Коментирај