ФОТО: Ќерката на Панки од „Куку леле“ е убавица од бајките

0
4643

Таа е постара ќерка на Сашо Каимовски, во светот на естрадата попознат под прекарот Панки. Соло изведувач и пејач на дуото „Куку леле“.

И ако ја погледнете и споредите со ќерките на Анабела до Цеца, веднаш ќе ви стане јасно дека тие за неа се „мали деца“! Зашто Јана е толку убава, дури многу поубава и од споменатите ќерки и од нивните мајки и во однос на нив е убавица од најубавите бајки!

Јана Каимовска е тинејџерка, која учи во скопската гимназија „Јосип Броз – Тито“ и тукушто наполни 17 години.

Таа е поголемата ќерка на Панки, кој уште ја има и помалата Каја.

И обете вистински убавици, особено поголемата, на која ќерките на регионалните ѕвезди колку и да се во мода, можат само „да и носат вода“!

Коментирај