ФОТО: Како се станува фудбалер во Македонија? Пријави се на – ОГЛАС! Вардар нуди поголема плата од Силекс

0
242

Во Македонија фудбалер можете да стане преку – ОГЛАС!

Имено, официјалниот за вработување во Македонија можете да најдете оглас и да аплицирате за работното место ФУДБАЛЕР!

Огласи до овој момент на овој сајт беа забележани од тимот на Силекс и Вардар.

Фудбалскиот клуб од Кратово за работата ви нуди плата од 20.000 денари, додека пак во Вардар клубот ви нуди плата од 30.750 денари.

Сепак, треба да споменеме дека според законот во нашата земја клубовите веројатно и се обврзани да објавуваат и огласи.

Извор: sportski.mk

Коментирај