ФОТО: Гори кафулето на министерот Сугарески во Прилеп

0
6176

Попладнево се запали угостителски објект во Прилеп. Станува збор кафулето „Табу“ на министерот за транспорт и врски Горан Сугарески.

Кафулето се наоѓа во старата прилепска чаршија во центарот на градот и досега честопати е пишувано за објектот.

Пред неколку години беше запалено кафулето конкуренција на „Табу“, а министерот го обвинуваа за градење на нелегална летна тераса.

Извор: РЕПУБЛИКА

Коментирај