ФОТО: Дојдете на санкање во парк- шумата Гази Баба

0
465

Снегот и не многу ниските дневни температури викендов се вистински магнет за граѓаните слободното време да го поминат со своите семејства надвор од своите домови.

gaz-4

Парк шумата Гази Баба викендов се покажа како вистинско место за семејна рекреација, на кое најмладите уживаат во снежното време.

gazi

gazi-1

gazi-2

gazi-3

gazi-5

gazi-6

Коментирај