ФОТО: Додека Македонија крахира, а народот живее во страв за здравјето и опстанокот, Заеви се подновија со џип вреден 130 илјади евра

0
2224

Со среќа нека е Панче Заев! Со здравје да си го возиш!, стои во дел од објавите на социјалните мрежи.

Коментирај