ФОТО: Добредојдовте во Скопје – Сами за Валентин? Појасот нека ве гушне!

0
189

На влезот во Скопје денес се врти порака за Денот на вљубените. „Сами за Валентин – појасот нека ве гушне“ е испишано на светлечката табла како потсетување за сите возачи.

Симпатичен начин да се потсетиме дека треба секогаш да возиме со врзан појас.

Среќен празник Ви посакува Град Скопје. Возете безбедно!, стои во Фејсбук објавата на Град Скопје

Коментирај