(ФОТО) Депонија под прозорците од студентскиот дом „Пелагонија“

0
228

На социјалните мрежи се споделува фотографија направена од студентскиот дом „Пелагонија“ во скопската општина Кисела Вода на која се гледа како просторот под домот е претворен во депонија. Фотографијата предизвика бројни коментари.

Извор:Лидер.мк

Коментирај