ФОТО: 15 илустрации кои ги откриваат сите зла на модерниот свет

0
678

Близнаците Томер и Асаф Ханука се израелски илустратори кои се познати по своите извонредни фотографии. Просветлени и високо филозофски, нивните дела ја отсликуваат визијата на авторот за модерниот свет.

Ние сме длабоко импресионирани од талентот и креативноста на уметниците. Убедени сме дека по разгледувањето на фотографиите ќе почнете да размислувате и да гледате на Вашиот живот од малку поинаков агол.

Ilustracija-1 Ilustracija-2 Ilustracija-3 Ilustracija-4 Ilustracija-5 Ilustracija-6 Ilustracija-7 Ilustracija-8 Ilustracija-9 Ilustracija-10 Ilustracija-11 Ilustracija-12 Ilustracija-13 Ilustracija-14 Ilustracija-15

Коментирај