Фитнес експерти- како изгледа совршеното женското тело во различни земји!

0
501

Компанијата Fitrated за фитнес опрема во САД, спроведоа големо истражување во различни региони и земји и врз основа на собраните информации направија модел на
идеалното женско фитнес тело во 15 земји. Како основа се земени телата на 28-годишни жени кои вежбаат.


Коментирај