Фчерашни Новости: Заев на испит по југословенски есперанто (ВИДЕО)

0
755

Емисијата за политичка сатира „Фчерашни Новости“ во својата најнова епизода направи скеч со наслов „Заев на испит по југословенски есперанто“ во кој се користени сегменти од интервјуто на премиерот Зоран Заев за српската телевизија Н1, каде демонстрираше колку не го владее српскиот јазик.

Погледнете го сатиричниот скеч на Фчерашни Новости:

ВИДЕО: Заев веома врло ја надмина Бети – Чука-удара у градима нашима на српско-босанско-македонски!

Коментирај