Емисија која ќе се памети: Водителката остана без заб

0
439

Емисиите кои се емитуваат во живо на телвизиите, не се ниту малку лесни, бидејќи постојат многу ситуации кои не можат да се предвидат.

Тоа го вкуси и водителката Соња Кортес на која сред емисија и падна заб. На снимката изгледа како да и падна имплант, а таа изгледа навистина изненадена од самата ситуација.

За да сето тоа изгледа уште полошо, во текот на незгодниот момент камерата ја покажа во крупен кадар и убаво се гледа моментот кога таа го бара забот.

Извор:република.мк

Коментирај