Елена Ристеска за враќањето од Америка – Пар луѓе ни се смееја, да не имате корона? Дали и сега се смеат? (ФОТО)

0
865

Македонската пејачка Елена Ристеска а почетокот на овој месец беше на патување во Америка, а преку објавена фотографија на Инстаграм откри и како поминал нејзиниот лет за назад во Македонија.

Оваа силика е на враќање од Амрика на почетокот на март, едвај издржав толку саати со маска ама важно се заштитив од зараза. Само нема да заборавам дека пар луѓе ни се смееја како: Да не имате корона? Се прашувам дали и сега се смеат?! –напиша Ристеска.

Популарната пејачка го прифати предизвикот да објави стара фотографија, но во „пост скриптум“ на описот напиша: Не тагнувам и не ниминирам никого затоа што треба сите без исклучок да носите маска.

Коментирај