Елена Ристеска го покажа момчето: Тоа е почетокот на нова ера… една приказна што е долготрајна…

0
716

Познатата пејачка Елена Ристеска се наоѓа во Мајами од каде што објави фотографија на која е таа и  нејзиното ново момче.

На сликата не се гледа ликот на момчето, а пејачката под сликата напиша:

Тоа е почетокот на нова ера… една приказна што е долготрајна… приказна за вистинската љубов… со активирање на чувствата и интуицијата ќе го најдеш вистинскиот… – напиша Ристеска.

Коментирај