ЕКСКЛУЗИВНО: Роднина на Заев со Бентли го следел Мицкоски додека тој е на научно патување во Австрија

Од ВМРО-ДПМНЕ денеска реагираат на информацијата која се појави на одредени портали за наводен престој на претседателот на партијата Христијан Мицкоски во Будимпешта, Унгарија. „Претседателот Мицкоски е во еднодневна куса посета на главниот aвстриски град Виена, а самиот престој е од приватен карактер, поточно со оглед на тоа што Мицкоски воедно е и професор на … Продолжи со читање ЕКСКЛУЗИВНО: Роднина на Заев со Бентли го следел Мицкоски додека тој е на научно патување во Австрија