ЕКСКЛУЗИВНО: Николоски го објави штетниот договор за промена на името Република Македонија

0
866

Како што ветив вчера во емисијата „60 минути“ на Алфа текевизија, ексклузивно го објавувам штетниот договор потпишан од Заев и Димитров во Преспа. Прочитајте го внимателно катастрофалниот договор за промена на името. Договорот го објавувам во оргинал на англиски јазик како што е потпишан со цел власта да не манипулира со преводот.
Прочитајте! – напиша Николоски на својот фејсбук профил.

Screenshot_20180705-113142
FB_IMG_1530782981221

FB_IMG_1530782981221

FB_IMG_1530782956673

FB_IMG_1530782967175

FB_IMG_1530782953095

FB_IMG_1530782969922

FB_IMG_1530782959388

FB_IMG_1530782962578

FB_IMG_1530782977303

FB_IMG_1530782964916

FB_IMG_1530782972731

FB_IMG_1530782975108

FB_IMG_1530782948346

FB_IMG_1530782938027

Коментирај