Ефтов: Ние Македонците други држави и народи не напаѓаме – Ние се уништуваме само Македонци против Македонци!

0
789

„Ние Македонците други држави и народи не напаѓаме. Ние се уништуваме само Македонци против Македонци и си ја ништиме и уриваме само нашата држава! И еве повеќе од 100 години тоа добро ни оди! Се извинувам: Тоа одлично ни оди! Кога нема да останат доволно Македонци тогаш ќе бидеме многу несреќни бидејќи ќе нема кого да уништуваме и ништиме!“

Пишува: Васко Ефтов на Фејсбук

Vasko-Eftov-FB-Makedonci-samounistuvanje

Коментирај