ЕДНА ДЕЦЕНИЈА АЈФОН: Стив Џобс на денешен ден ја претстави револуцијата на мобилните телефони (ВИДЕО)

0
688

На денешен ден во 2007 година Стив Џобс го претстави првиот „ајфон“ – уред кој направи револуција во светот на мобилните телефони. Џобс го опиша првиот „ајфон“ како „три во еден“ уред – „ајпод“ со широк екран чувствителен на допир, револуционерен мобилен телефон и најсовремен уред за интернет-комуникација

Коментирај