Една бројка на вашата лична карта открива колку двојници имате (ФОТО)

0
435

Меѓу податоците кои се наоѓаат на биометриските лични карти е и бројот чии лица имаат слични карактеристики како и вашите. Еве како можете тоа да го проверите!

Кога новите, биометриски лични карти, им беа соопштени на граѓаните се знаело дека сите податоци на нив ќе бидат истите кои беа и на старите документи на хартија. Меѓутоа, еден од броевите кој се наоѓа на вашиот биометриски документ открива колку луѓе воМакедонија чии лица, судејќи според фотографијата, која е во базата на Министерството за внатрешни работи, имаат слични карактеристики како вашето лице.

licccc

Коментирај