Еден од најлудите пинг-понг поени на сите времиња

0
497

На интернет често имаме можност да начекаме видео исечоци од бесни пинг-понг дуели кои изобилуваат со атрактивни поени и потези на брзите пингпонгари. Но, овие двајца на видеото подолу како да се на некое други ниво, во некоја друга сфера. Како само успеваат да го следат топчето и со таква бескомпромисна прецизност да упатуваат брзи повратни удари.

Коментирај