Ечи македонската химна пред Собранието: Граѓаните гордо ги веат македонските знамиња (ВИДЕО)

0
397

 

Во моментов пред Собранието на Република Македонија се пее македонската химна, а насобраните граѓани гордо ги веат македонските знамиња.

Граѓаните се уште доаѓаат пред Собранието каде што пред два часа започна големиот протест против промена на името во Република Северна Македонија

 

loading...

Коментирај