Двоглав змеј- гуштер (видео)

0
952

Двоглави змејови има само во бајките, нели? Па, можеби не е баш така. Погледнете го ова чудо на природата, што многу наликува на мини-змеј, а всушност е двоглав гуштер:

Коментирај