Дурловски: Нас нема да нè убиe Ковид-19, ние сме вирусот

0
1009

Нас нема да нè убие Ковид-19, ние сме вирусот, вели оперскиот пејач Игор Дурловски и носител на изборна листа на ВМРО-ДПМНЕ, кој на „Фејсбук“ ги коментира поделбите во Македонија.

Поделени сме на: Шиптари/Каури, Бањати/Небањати,  Гласачи/Бојкотирачи, Скопјани/Провинцијалци, Северџани/Македонци, Патриоти/Предавници, Дијаспора/Домашни, Карантин/Слободњаци, Заразени/Здрави, Има уште…

Нас нема да не убие КОВИД19,
ние сме #Вирусот

Коментирај