Доживеал вистински шок: 87 годишен старец оженил 22 годишна девојка, а она што се случило првата брачна ноќ го разбеснело

0
1086

Кога се венчале овој 87 годишен маж и оваа 22 годишна девојка, биле многу возбудени поради својата прва брачна ноќ.

Младата возбудено чекала младоженецот да се појави на врата. Дури и се дотерала како повеќе би го возбудила, а и како би имале ноќ за паметење.

И покрај своите години, мажот успеал да ја задоболи младата жена. Таа била изненадена со потенцијалот кој го имал тој и покрај годините.

После се што било убаво таа вечер, таа кажало нешто што не требало:

-Бев со момци кои се три пати помлади од тебе, а сепак успеа да ме задоволиш целосно.

На него оваа изјава ниту малку не му се допаднала, па бил лут што се оженил со девојка која спиела со повеќе мажи пред него.

Што мислите вие, има ли право да се лути?!

Коментирај