Дожд и сонце подеднакво – Прогноза за месец април, особено подгответе се за тоа што ни доаѓа по Велигден (ФОТО)

0
801

Иако во јануари немавме снег, снегот дојде среде пролетта во месец март. Временската прогноза за месец март речиси се оствари во целост, а следната недела започнува месецот април во кој треба пролетта уште повеќе да сјае во сиот свој сјај.

Целосната временска за месец април носи многу промени во Македонија, па така ќе имаме дожд и сонце подеднакво целиот месец. Особено по Велигден доаѓа значително потопло време, погледнете.

Коментирај