ДОМАШЕН ФИТНЕС: 12 вежби за 7 минути со резултат како два часа во теретана (ВИДЕО)

0
1006

Секој ден практикувајте ги овие вежби и ќе добиете резултати како секој ден да посетувате теретана и да вежбате цели два часа.

Ова се 12-те вежби со чекорите кои треба да ги изведете за 7 минути

12-vezbi-za-7-munuti

Откако на слика ги видовте сите 12 вежби, сега пуштете го ова анимирано видео и задолжително вежбајте во тандем во анимираниот вежбач.

Коментирај