„ДоказМ“ објави поплаки од пациенти: Доктор принудувал и земал мито од пациенти?

0
1715

„По реакции на наши читатели, имаме веќе 3 (три) ваши писма за овој „доктор”, кој очигледно е криминалец. Станува збор за некој си д-р Дончо, кој принудувал пациенти и земал големи пари за услуги во здравството и бил главен на некоја вторострпена комисија“, објави порталот ДоказМакедонија

„Поседуваме снимени материјали, но истите не се обезбедени од надлежен орган. Затоа, секакви информации и искуства за горенаведениот „доктор” (види фото), Ве молиме да ни ги испратите во Инбокс“, објави порталот повикувајќи се на поплаки од пациенти.

#ГонимеКриминалци ние новинарите, пошто органите спијат. Ако, тоа ни е задача.

Doktor-Donco

Извор: Доказ.мк

Коментирај