Диневски: Нешто опасно смрди во УБК

0
668

Поранешниот разузнавач Александар Диневски објави Фејсбук статус во кој укажува дека нешто опасно смрди во Управада за безбедност и контраразузнавање.

Во продолжение Ви ја пренесуваме неговата Фејсбук објава:

„Не го бранам Милета ама ова со службената белешка од УБК опасно смрди на конструкција. Ако се додаде и „специјалката“ Лиле Стефанова (со добро познати „продлабочени“ релации со УБК) тогаш е повеќе од јасно дека спрегата УБК – Овбинителство – Суд, востановена од страна на соборената Хунта, се’ уште си функционира на ист начин и со исти методи! Беспрекорно!
Не со тие куршуми!!!“

Dinevski-UBK

Коментирај