Димитар Апасиев: ДУИ е посилна од УНЕСКО

0
286

Информацијата дека УНЕСКО ќе го стави Охрид на листата на загрозени подрачја ја разбранува јавноста. Димитар Апасиев на својот фејсбук профил напиша:
ДУИ е појак од УНЕСКО!

Извор:Република

Коментирај