ЏЕЈМС БОНД ОД МУРТИНО: Каква држава, таков и Џејмс Бонд (ФОТО)

0
2976

My name is Zaev! Trajce Zaev…

Англичаните си го имаат Џејмс Бонд, агентот 007 со licence to kill. Ние, ете, си го имаме Трајче Заев, агентот 000 со licence to follow.

Разликата е во тоа што Џејмс Бонд е on Her Majesty‘s Secret Service,  а Трајче е on Ours Majesty payroll!

Трајче Заев е ликот што го следел во својот Бентли лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски низ Унгарија. Ова е прв пример во историјата на целата планета, некој да биде следен со Бентли. Дури и Џејмс Бинд тоа не си го дозволувал!!! Навистина, Трајче си има и Мајбах, ама ова со Бентливо му е врх.

Те го Бентлито Муртинско.

И, те го Џејмс Бонд од Муртино.

Каква држава, таков и Џејмс Бонд. Или, секој народ си има таков Џејмс Бонд каков што си заслужува.

Извор: Дудинка од Будимпешта

ЕКСКЛУЗИВНО: Роднина на Заев со Бентли го следел Мицкоски додека тој е на научно патување во Австрија

Коментирај