Џамбазов оригинален: Тие мислам дека Господ за брада лесно ќе го фатат, тие знаат дека тато и мама можат светот да го платат (ВИДЕО)

0
731

Македонскиот актер и шоумен, Игор Џамбазов со оригинален рецитал одново ги освои социјалните мрежи.

„Тие овде можат сѐ да прават, на сѐ да стават крај. Тие живеат од два три слатки збора, ајде стари дај, дај, дај. Тие мислат дека Господ за брада лесно ќе го фатат. Тие знаат дека тато и мама можат светот да го платат. Тие немаат главоболки тешки, тие смеат да прават грешки, тие се… ај да не збориме. За нив кризата е туѓа мака и многу им е чудна, за нив парите се само излез, ако љубовта е малку трудна, за нив не важи ниеден конкурс, сѐ е прав и партал. За нив дозвола е ако покажат само лична карта, за нив има и она што нема, за нив други имаат трема. За нив сме… ај да не збориме, а мене од тие страв ми е”.

Погледнете го целиот рецитал во продолжение:

Коментирај