Девојките лудуваат по Мустафа од „Нашата Дениз“, но кога ќе го видите разголен… (ФОТО)

0
767

Младиот турски модел и актер Батухан Екши или попознат како Мустафа во серијата „Нашата Дениз“ и во приватноста е доста атрактивен како и во серијата.

Освен на ТВ екраните тој е доста популарен и на социјалните мрежи каде редовно објавува фотографии од својот приватен живот.

Батухан има 26 години, медиумите пишуваат дека е слободен, но тој пак понекогаш знае да објави фотографии со една иста девојка на која не и го открива идентитетот.

Тешко би го препознале со брада, но во разголено издание ќе ги остави девојките без здив.

Коментирај